Een kijkje achter de schermen.

Afgelopen week was een stuk te lezen hoe Cees Daalder en zijn kompaan Tiddo Wester en vier man personeel bezig zijn geweest met een prachtig project op Texel. Twaalfhonderd vierkante meter aan onderhoud. Een project wat in perfectie is opgeleverd met een knap “staaltje” vakmanschap. Heb je het stuk gemist? Hierbij een kijkje achter de schermen.

nelf silo

Wanneer je voor het onderhoud van gebouwen of andere objecten het schilderwerk gaat uitbesteden, wil je een objectief en deskundig advies op maat. Onze technisch adviseurs helpen je op basis van inspecties om een goed onderbouwd programma van eisen op te stellen. We leggen alle werkzaamheden vast in een adviesrapport: voorbehandeling, type verf, aantal verflagen, onderhoudsinterval enzovoort. We ontzorgen je van A tot Z.

 

Zoals je ziet doen we achter de schermen meer dan het ontwikkelen en produceren van de beste kwaliteit verf. Wij van NelfKoopmans gaan voor een service op maat. Het laatste ingrediënt wat we altijd toevoegen is betrokkenheid. Onze technische adviseurs voorzien jou op afstand of op locatie van een advies op maat. Van éénvoudige verfproducten tot zeer specialistische probleemoplossers. Eigenlijk is er geen schilderwerk waar wij niet de perfecte oplossing voor in huis hebben.

 

“Wij innoveren niet om als eerste met iets nieuws te komen, maar om echt waarde toe te voegen. Onze innovatiekracht richt zich nu vooral op het ontwikkelen van specialistische probleemoplossers, het optimaliseren van bestaande producten en verduurzaming.”

 

Bij het project op Texel hebben we een deskundig advies op maat geleverd. We kijken samen naar het behalen van het beste resultaat en behoudt. Deze service bieden we gratis aan en biedt productgarantie voor de vakmensen. Naast het leveren van het beste advies kijken wij ook verder, zo is er bij het project op Texel ook rekening gehouden met de flora en fauna. Texel is onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed, iets waar wij  trots op zijn en veel waarde aan hechten. In het advies is daarom ook gekeken naar de eventuele gevolgen van het spuiten van verf. Gezien de weersomstandigheden perfect moesten zijn en de natuur hier toch problemen van kan ondervinden is er geadviseerd om te werken met een roller. Producten die bij deze klus aanbod zijn gekomen:

 

  • P.K. Cleaner een professionele reiniger voor het verwijderen van vuil en vet.
  • Zusex Flexicompound is een tweecomponenten epoxyhars voor het repareren van scheuren, het vullen van openstaande verbindingen.
  • Nelfaprime Multiprimer ZF is een goed vullende en soepel verwerkbare universele primer met een uitstekende hechting op diverse ondergronden zoals metaal en de meeste kunststoffen. Door de toevoeging van zinkfosfaat is de Nelfaprime Multiprimer ZF tevens zeer goed roestwerend.
  • Nelfamar Vinyl Miocoat, is een onderhoudsvriendelijke reversibele staalbescherming versterkt met ijzerglimmer pigmentering. Een sterke zoet- en zout water en weerbestendige high build grond-, tussen- en eindlaag. Perfect toe te passen als roestwerende afwerking op staalconstructies.
  • HB vinylcoating is een high build, goed hechtende en snel drogende coating voor o.a. metaal en beton.

 

Heb jij ook nog een project wat in de steigers moet maar je hebt nog twijfels over welke aanpak of producten er gebruikt moeten worden? Neem dan contact op met één van onze technische adviseurs.

 

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden