Schippers en rederijen willen de investering in hun schepen goed beschermen. Het is immers niet alleen je werk, maar ook je leven. De producten van Nelf Marine zijn speciaal voor de scheepvaart ontwikkeld. Daarmee zorg je dat alles er tiptop uitziet. Van romp en dek tot machinekamer en woning en interieur.

Schippers & Rederijen

Of u nu vaart op zoet of zout water, uw schip moet goed worden beschermd. Dit vraagt om specialistische producten die zich al vele jaren bewezen hebben. Voor het transport van specifieke ladingen zoals grondstoffen voor de voedingsindustrie of chemische stoffen gelden nog meer specifieke eisen. Ook daarvoor kun je terecht bij de maritieme specialisten van NelfKoopmans.

Werven

We leveren onze marine paints aan werven in heel Europa. Voor de nieuwbouw en afbouw van schepen doen we dit vaak in nauwe samenwerking met de makelaar. Voor grootschalig onderhoud en renovatie staan we klaar om werven te adviseren en de juiste oplossing voor de juiste klus te leveren.

Jachten

Watersporters zijn trots op hun jacht of zeilboot. Een waardevol bezit dat goed moet worden beschermd tegen weer, water en gebruiksschade. We hebben hier een compleet assortiment specialistische producten, geschikt voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden