NelfKoopmans staat voor professionele kwaliteit, ook in de Doe-het-zelf sector. Ons consumentenmerk Koopmans bewijst zich al sinds 1885 met perfecte muurverven, lakken en beitsen voor binnen en buiten. Wij bewijzen ons als partner van retailers met exclusieve verkrijgbaarheid, schappenplannen, verkoopacties en promotiematerialen.

Exclusief voor Verf & Behang speciaalzaken en DHZ-winkels

Koopmans heeft een selectief distributiebeleid en is exclusief verkrijgbaar voor verf & behang speciaalzaken en DHZ-formules. Deze winkels kunnen zich met Koopmans onderscheiden van bouwmarkten en consumentenmerken die overal verkrijgbaar zijn.

Logo | Professionele kwaliteit verf voor de particulier.

Professionele kwaliteit verf voor de schilder én particulier. Duurzaam en milieuvriendelijk. Voor binnen en buiten. Sinds 1885.

Merk informatie
Logo | Specialistische food & protective coatings

Food & Protective coatings voor o.a. food, health & care, zwembaden, anti-slip, galerijen en vloeren. Al ruim 50 jaar een begrip.

Merk informatie
© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2023

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden