Het leveren en toepassen van industriële coatings vraagt om maatwerk. We bieden specialistische oplossingen voor o.a. de voedingsindustrie, (petro)chemie, farmaceutische industrie en machinebouw. Vanzelfsprekend combineren we dit met even specialistische technische ondersteuning en advies.

Food

In de voedingsindustrie is voedselveiligheid een issue van levensbelang. Productiefaciliteiten moeten eenvoudig hygiënisch kunnen worden gehouden en gegarandeerd bacterievrij zijn. De coatings van NelfKoopmans zijn hiervoor gecertificeerd. Onze technisch adviseurs werken nauw samen met de specialistische applicateurs van deze producten. Samen staan we garant voor de beste mogelijke oplossing.

Chemie & Pharma

Omdat we zelf ook werkzaam zijn in de chemische industrie kennen we deze markt als geen ander. We snappen dat installaties zwaar belast worden en resistent moeten zijn tegen chemische stoffen en reactie. Ook in de farmaceutische industrie is dit aan de orde. Hier spelen ook hygiëne en veiligheid een belangrijke rol. We adviseren graag over de best passende oplossing.

Machinebouw

Machines hebben het het bij intensief gebruik vaak zwaar te verduren. Een goede coating die op de juiste manier wordt aangebracht helpt de machine te beschermen tegen weersinvloeden en gebruiksschade, waar een machine ook voor wordt ingezet (bouw, mijnbouw, agrarisch, ….).

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden