Architecten, timmerfabrieken, bouwbedrijven, vastgoedbeheerders en schildersbedrijven bouwen al tientallen jaren op onze expertise. Ze kiezen niet alleen voor onze verfproducten van bewezen kwaliteit, maar vertrouwen ook op ons adviezen en services.

Bouwprojecten

We bieden complete oplossingen voor bouwprojecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan systeemverven: grondverf en aflak in één pot. Verkrijgbaar in een breed kleurenpallet met alle populaire kleuren. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goede verwerkbaarheid en dekkingsgraad, waardoor het aantal arbeidsgangen wordt beperkt.

Timmerfabrieken

Voor de timmerfabriek hebben we perfect verwerkbare producten voor de meest gebruikte verftechnieken, zoals spuiten en dompelen. We denken mee in de gehanteerde concepten (1, 2 en 3). Onze verf is verkrijgbaar in alle gangbare kleuren, die ook los als aflak verkrijgbaar zijn. Kleine schades bijwerken na plaatsing op de bouwplaats in dezelfde kleur is dus geen enkel probleem.

Onderhoud gebouwen

Of het nu gaat om serie woningen, een gebouwencomplex of een rijksmonument, NelfKoopmans heeft er de juiste producten voor. Zowel voor het schilderwerk als voor houtrenovatie. Je kunt ons bovendien inschakelen voor het doen van inspecties, het opstellen van adviezen en het maken van plannen voor periodiek onderhoud.

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden