Als gebouwenbeheerder van een onderwijsinstelling wil je eersteklas verf gebruiken, dat is een vereiste. Check! En het liefst ook zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Check! Maar je wilt vast ook ontzorgd worden. Daarom gaat NelfKoopmans verder. Met goed gedocumenteerde inspectierapporten, onderbouwde adviezen en meesterlijke services.

Schoolgebouwen

Schoolgebouwen worden doorgaans intensief gebruikt, of het nu om basisonderwijs of wetenschappelijk onderwijs gaat. Het beheer van deze gebouwen vraagt om een gedegen aanpak. De adviseurs van NelfKoopmans helpen je objectief en deskundig om gebouwen optimaal te beschermen met een laag onderhoudsinterval. Bijvoorbeeld in de vorm van Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

Meer over resultaatgericht samenwerken
Interieur

Waaraan moet een goede leeromgeving voldoen? Moet deze sfeervol en rustig zijn of juist uitdagend en inspirerend? Wat de opvatting van jouw onderwijsinstelling ook is, wij helpen je deze te realiseren. Met verf die wanden weerbaar maken in alle gewenste kleuren, vloeren veilig en het interieur goed reinigbaar. Onze adviseurs vertellen u graag meer.

Sportaccommodaties

Sportzalen, douche- en kleedruimtes vragen om specifieke oplossingen. NelfKoopmans heeft oplossingen voor de sportvloeren waarbij de mate van antislip kan variëren. Voor de natte ruimtes hebben we oplossingen die waterresistent zijn, schimmelvorming tegen gaan en de ruimtes goed reinigbaar maken. Het is ónze sport om je van een zo goed en passend mogelijk advies te voorzien.

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden