De oorsprong

In de jaren 70 van de vorige eeuw ontstond er een toenemende vraag vanuit de zuivelindustrie (kaas) naar zeer sterke en goed reinigbare coatings. Wij ontwikkelden een oplosmiddelvrije epoxy coating die aan de eisen van de melkindustrie voldeed en ook nog eens volkomen veilig was bij contact met de melk of kaasproducten. Onze Nylo coatings worden nog altijd wereldwijd toegepast in de kaasindustrie.

De ontwikkeling

Vanaf de jaren 90 wordt het Nylo assortiment verder uitgebouwd en breed ingezet in onder andere de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast worden de Nylo producten steeds vaker ingezet als probleemoplosser binnen de gezondheidsindustrie, natte ruimten zoals zwembaden, bij zwaar belaste antislip oplossingen en binnen industriële omgevingen waar een hoge mechanische sterkte of chemische belastbaarheid vereist is.

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit een oranje lijn voor specialisten en een blauwe lijn voor de schilder. Het aanbod van Nylo bestaat uit een volwaardig productenpakket voor wand- en vloerafwerkingen zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om een antislip of slijtvaste afwerking, een hoog reinigbare of duurzaam esthetische afwerking, Nylo biedt vele oplossingen.

Ga naar nylocoatings.nl
© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden