Natuurlijk wil je de allerbeste kwaliteit verf; die leveren wij! Maar we voegen als familiebedrijf altijd een extra ingrediënt toe: betrokkenheid. Vanuit ons vakmanschap denken we mee en denken we verder. Wat de uitdaging ook is, er is altijd een manier te vinden hoe iets wél kan of beter kan. Dat doen we door de hele keten heen. Van advies aan opdrachtgevers en samenwerking met ketenpartners tot ondersteuning van schilders.

Opdrachtgevers
Opdrachten uitbesteden met een doortimmerd programma van eisen

Wanneer je voor het onderhoud van gebouwen of andere objecten het schilderwerk gaat uitbesteden, wil je een objectief en deskundig advies op maat. Onze technisch adviseurs helpen je op basis van inspecties om een goed onderbouwd programma van eisen op te stellen. We leggen alle werkzaamheden vast in een adviesrapport: voorbehandeling, type verf, aantal verflagen, onderhoudsinterval enzovoort. We ontzorgen je van A tot Z.

Groothandels en bunkerstations
We willen onze producten leveren en ook helpen verkopen

Groothandels, en de scheepvaart bunkerstations, zijn de spin in het web binnen de schildersmarkt. We werken graag intensief samen met onze handelspartners om zowel opdrachtgevers, schildersbedrijven en schilders optimaal van dienst te zijn. Niet alleen met sterke merken en de beste producten. Maar ook met advies, service en verkoopondersteuning. Immers, succes is het mooist als je het kunt delen!

Retailers & webshops
Consumenten retail vraagt om speciale aandacht

NelfKoopmans maakt professionele kwaliteit beschikbaar voor de consument. Daarom richten wij ons op de verf & behangspeciaalzaak, DHZ formules en specifieke webshops. Zij kunnen onze producten omringen met advies en zich met onze merken onderscheiden van de grote consumentenmerken die op elke straathoek verkrijgbaar zijn. Op onze beurt bieden we advies en verkoopondersteuning waarmee we retailers helpen om te scoren met onze merken.

Schildersbedrijven
Vakmensen onder elkaar

Als vakman wil je beschikken over de beste verf die prettig werkt. Onze verf is van bewezen kwaliteit, al vele decennia lang. Maar daarin maken wij niet het grootste verschil. NelfKoopmans is dé verffabrikant voor de professional. We willen doorgronden wat belangrijk is voor schildersbedrijven en hun schilders. En daar bedenken we dan oplossingen voor. En dat gaat veel verder dan verf met een goede vloeiing, dekkracht en verwerkbaarheid…

Private label
Alles voor je eigen merk verf

Wil je onder eigen naam en receptuur verven en coatings op de markt brengen? Wij ontwikkelen en produceren voor gerenommeerde bedrijven verschillende laksoorten en muurverven. De ene keer op specificatie van de klant, de andere keer volgens eigen receptuur. Als relatief kleine verffabriek kunnen we hierin redelijk snel schakelen. Informeer gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden