De oorsprong

In de jaren ‘70 van de vorige eeuw komt Zusex Houtmassa op de markt. Een primeur, want het is het eerste houtrotreparatie merk op de markt.

De ontwikkeling

Zusex bleef innovatief en ontwikkelde in de loop der jaren diverse oplossingen voor houtreparatie, houtrenovatie en verlijming. Tegenwoordig is Zusex nog steeds één van de bekendste en meest verkochte houtvullers in Nederland en vele Europese landen.

Het assortiment

Het assortiment van Zusex bestaat uit houtreparatiemiddelen en constructieve verlijmingen. Elk product heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en inzetgebied. Hiermee biedt Zusex een totaalpakket van 2-componenten epoxy houtrotvullers voor de meest uiteenlopende reparaties aan houten onderdelen zoals kozijnen, ramen, deuren en trappen etc.

Ga naar zusex.nl
© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden