Verf maken om de wereld mooier te maken en te houden. Dat is toch prachtig? Veel van onze mensen blijven dan ook lang bij ons werken en daar zijn we best trots op. Maar als we een vacature hebben, dan kun je ‘m hier vinden. Wil je een open sollicitatie sturen of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Stuur dan een mail naar info@nelfkoopmans.nl

Word onze nieuwe Planner!

Is jouw agenda een gestructureerd meesterwerk? Laat jij je niet gek maken door het tikken van de klok? Krijg jij een kick van orde en heb je een sterke helicopterview? Fantastisch, dan worden wij helemaal blij van jou!

Bekijk de vacature
Versterk ons team als Technisch adviseur!

Kun jij van verftechnische abracadabra een helder verhaal maken voor zowel klanten als collega’s? Zie jij applicatieproblemen oplossen als een leuke puzzel? Ben je ook nog eens toe aan een glansrijke stap in je carrière? Fantastisch! Dan komen wij graag in contact met jou!

Bekijk de vacature
© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden