Verf maken om de wereld mooier te maken en te houden. Dat is toch prachtig? Veel van onze mensen blijven dan ook lang bij ons werken en daar zijn we best trots op. Maar als we een vacature hebben, dan kun je ‘m hier vinden. Wil je een open sollicitatie sturen of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Stuur dan een mail naar hrm@nelfkoopmans.nl

Medewerker Research & Development

Werk mee aan een duurzame (verf)wereld!

Als Medewerker R&D ga je je verdiepen in innovaties van producten en technieken op het gebied van bouw-, marine-, en industrielakken. Deze innovaties vertaal je naar onze producten en productieproces. Hierbij staat duurzaamheid centraal. Dit betekent het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van de huidige producten. Daarnaast draag je een steentje bij aan het optimaliseren van het productieproces.

Om je vakkennis up-to-date te houden spreek je met klanten, opdrachtgevers en leveranciers van grondstoffen en bezoek je beurzen en bijeenkomsten in het binnen- en buitenland.

Wil je meer weten? Bekijk dan snel deze vacature!

Download vacature
Commercieel/technisch medewerker buitendienst - Regio West

Heb je een blik vol commercieel talent en ben je klaar voor een glansrijke carrière? Dan zoeken we jou!

In deze uitdagende functie ben je de verbindende schakel tussen opdrachtgevers, schilders en fabrikanten. Je bent het aanspreekpunt op zowel technisch als commercieel gebied. Je brengt verftechnische adviezen uit, begeleidt projecten en geeft voorlichting. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en uitbreiden van de relaties binnen de regio.

Wil je meer weten? Bekijk dan snel deze vacature!

Download vacature
Commercieel medewerker buitendienst - Regio België

Zit verkoop in je genen en heb je een voorliefde voor verf? Dan zoeken we jou!

In deze uitdagende functie ben je de verbindende schakel tussen opdrachtgevers, schilders en fabrikanten. Je bent het aanspreekpunt op zowel technisch als commercieel gebied. Je kent de Belgische markt en benut alle kansen om onze producten te introduceren in België. Je brengt zo nodig verftechnische adviezen uit in samenwerking met en ondersteund door onze verftechnische experts, begeleidt projecten en geeft voorlichting. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en uitbreiden van de relaties in België.

Wil je meer weten? Bekijk dan snel deze vacature!

Download vacature
© nelfkoopmans alle rechten voorbehouden2022

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden