Verf maken om de wereld mooier te maken en te houden. Dat is toch prachtig? Veel van onze mensen blijven dan ook lang bij ons werken en daar zijn we best trots op. Maar als we een vacature hebben, dan kun je ‘m hier vinden. Wil je een open sollicitatie sturen of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Stuur dan een mail naar info@nelfkoopmans.nl

Medewerker Kwaliteitslaboratorium

Heb je een sterk analytisch denkvermogen en staat kwaliteit bij jou voorop? Dan zoeken we jou!

Als Kwaliteitscontroleur / Medewerker Kwaliteitslaboratorium ben je betrokken bij het uitvoeren van diverse (tijdelijke en incidentele) controles en trouble shooting bij kwaliteitsproblemen. Administratieve verwerking van de controles en inspecties en het inplannen van de controles behoren ook tot je takenpakket.

Je bent onderdeel van ons laboratorium, met een focus op kwaliteit. Jouw proactieve werkhouding, analytisch denkvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden komen goed van pas.

Herken jij jezelf hierin en sta jij stevig in je schoenen?
Bekijk dan snel onze vacature!

Download vacature
Commercieel medewerker buitendienst - Regio België

Zit verkoop in je genen en heb je een voorliefde voor verf? Dan zoeken we jou!

In deze uitdagende functie ben je de verbindende schakel tussen opdrachtgevers, schilders en fabrikanten. Je bent het aanspreekpunt op zowel technisch als commercieel gebied. Je kent de Belgische markt en benut alle kansen om onze producten te introduceren in België. Je brengt zo nodig verftechnische adviezen uit in samenwerking met en ondersteund door onze verftechnische experts, begeleidt projecten en geeft voorlichting. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden en uitbreiden van de relaties in België.

Wil je meer weten? Bekijk dan snel deze vacature!

Download vacature
© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2022

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden