Onze moderne verffabriek is gevestigd in een van de mooiste Unesco gebieden van Europa: het Waddengebied. Dit prachtige en kwetsbare gebied herinnert ons er dagelijks aan hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet en elkaar te zorgen. We werken continu aan het zo duurzaam maken van onze processen en producten.

Wij produceren onze verf energieneutraal

De filosofie van NelfKoopmans is zorg te dragen voor zowel de huidige als de komende generaties door zo duurzaam mogelijk te produceren. Om dit (wind)kracht bij te zetten, wekken we energie op met onze eigen windmolen. Die produceert ruim voldoende groene stroom voor alle productieprocessen en stoten dus geen CO2 uit. Van de energie die we overhouden maken vele gezinnen in de regio dankbaar gebruik.

Biobased waar haalbaar en betaalbaar

Eerlijk is eerlijk, sommige coatings zullen wellicht nooit biobased gemaakt kunnen worden. Maar waar dat wel kan, lopen we hierin voorop. Neem ons consumentenmerk Koopmans bijvoorbeeld. Hiervan is nagenoeg het hele assortiment gemaakt op basis van lijnolie. Puur natuur. En wat dacht je van NaturePaint, dat nagenoeg geen nadelige impact heeft op de natuur. Zo zoeken we steeds naar mogelijkheden om onze producten te maken van hernieuwbare grondstoffen uit de natuur.

We staan midden in de samenleving

NelfKoopmans voelt zich betrokken bij de maatschappij. In Friesland, in Nederland en daarbuiten. Regelmatig leveren we een bijdrage aan sociale projecten en sponsoren we clubs of evenementen. Altijd met het doel om de wereld een stukje mooier en kleurrijker te maken.

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden