We helpen ondernemingen en instellingen in de vrije tijd sector om hun voorzieningen mooi en veilig te maken en te houden. Dat doen we met specialistische oplossingen en advies. Denk bijvoorbeeld aan de slipvaste rand van zwembaden. Hygiëne bevorderende verf in horeca keukens. Robuuste vloeren van sporthallen. En ga zo maar door...

Zwembaden

Voor de aanleg en het onderhoud van zwembaden hebben we een complete lijn coatings. Of je nu een coating zoekt voor over beton of over tegels, we hebben oplossingen voor elk zwembadsysteem. De coatings zijn langdurig bestand tegen de invloed van water en chloor. Ook voor de antisliprand rondom het zwembad hebben we de perfecte oplossingen. Zullen we samen eens in de mogelijkheden duiken?

Meer over zwembaden
Hotel & Horeca

Natuurlijk hebben we complete verfsystemen en adviseren we je graag over het onderhoud van je panden. Maar NelfKoopmans gaat veel verder. We hebben alles in huis om een gastvrije en veilige omgeving te creëren voor je gasten en personeel. Dat gaat van de sfeer binnen tot hygiëne en een antislip vloer in de keuken en badkamers. Zullen we je tijdens een kopje koffie hier meer over vertellen?

Attractieparken en dierentuinen

Een unieke beleving creëren. Die achtbaan 100% veilig houden. Diervriendelijke verblijven. Kleurrijke speeltoestellen. Stevige hekken en afscheidingen. Bruggetjes en vlonders die niet glad zijn. Ach, je kunt het zo gek niet bedenken of NelfKoopmans heeft een oplossing voor voor het onderhoud ervan. We adviseren je graag over de hoogst haalbare veiligheid en een zo laag mogelijk onderhoudsinterval.

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden