In een zorginstelling wil je graag dat patiënten en gasten zich op hun gemak voelen. Daarnaast zijn veiligheid en hygiëne cruciaal. Helemaal in behandel- en operatiekamers is dit van levensbelang. Bij NelfKoopmans snappen we al deze specifieke eisen. We hebben hier de juiste oplossingen voor en adviseren graag.

Gebouwen

Zoek je een partner die je adviseert en begeleidt bij het planmatig onderhouden van de gebouwen van je ziekenhuis, kliniek, verpleeghuis, praktijk of zorgcentrum? Dan heb je die nu gevonden. De adviseurs van NelfKoopmans helpen je objectief en deskundig om gebouwen optimaal te beschermen met een laag onderhoudsinterval. Bijvoorbeeld in de vorm van Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

Verblijfsruimtes

Kleur doet wonderen bij het creëren van een prettige atmosfeer waarin patiënten en gasten zich prettig voelen. Maar je wilt natuurlijk ook een hoge weerbaarheid van wanden en vloeren, zodat ze niet bij het eerste stootje beschadigd raken. Ook een goede reinigbaarheid is essentieel voor hygiënische verblijfsruimtes. Om tegemoet te komen aan al deze en andere eisen, staan wij voor je klaar met advies en service op maat.

Behandelkamers

In behandel- en operatiekamers staat één ding als een paal boven water: hygiëne en het goed steriel houden van de ruimte is van levensbelang. Bacteriën mogen geen kans op overleven hebben. We hebben oplossingen die aan de strengste eisen voldoen en beschikken over alle vereiste certificaten. Vraag ons gerust om advies.

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden