Houtverwerkende industrie Met de juiste manier van coaten je resultaat vergroten
Voordelen
  • Duurzaam Buitenduurzaamheid van 10 jaar.
  • Verwerking Perfecte verwerkbaarheid met alle applicatietechnieken.
  • Compleet systeem grondlak systeem, voorlak systeem en complete systemen.
  • Kleur Zelfde kleuren ook in blik verkrijgbaar voor herstel van bouwschade.
  • Co2-neutraal Duurzaam geproduceerd.

Met de juiste manier van coaten je resultaat vergroten.
Dat het in de houtverwerkende industrie om efficiënt werken gaat, hoeven we je vast niet uit te leggen. Je moet snel kunnen leveren met de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden. Je wilt je productiekosten daarbij zo laag mogelijk houden en faalkosten minimaliseren. Ook als het gaat om het coaten van hout is daarmee veel winst te behalen. NelfKoopmans helpt je met de juiste coatings en ondersteuning prachtige resultaten neer te zetten: een topkwaliteit eindproduct met een schitterend rendement.

Maatwerk met een timmermansoog

Decennia lange ervaring heeft ons geleerd dat maatwerk cruciaal is. Welke applicatietechniek gebruik je? Welke soort hout wordt gecoat? Hoe wordt de coating gedroogd? Welke kleur wil je gebruiken. En waar wordt jouw eindproduct toegepast? Wij stellen al dit soort vragen om je een doortimmerd advies te geven. Vervolgens leveren we je de coatings die perfect aansluiten op jouw behoefte, op jouw opdrachten en op jouw productieproces.

Kennispartner die de keten doorgrondt

We delen onze internationale expertise op alle mogelijke manieren. Bijvoorbeeld met inspecties, producttrainingen en ‘coaching on the job’. We volgen trends en ontwikkelingen en delen die met jou. NelfKoopmans is actief in vele markten en werkt samen met alle schakels in de keten. We weten dus precies wat er speelt in de markten helpen jou om daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Kleur bekennen: perfect voor elke architect

Architecten willen zo weinig mogelijk beperkt worden in hun ontwerpvrijheid. Mooie materialen uitkiezen en sprekende kleuren toepassen. Soms is het best uitdagend om dit goed te produceren. Wij staan klaar om die uitdagingen samen tot een succes te maken. We bieden een gamma met alle hedendaagse kleuren, dekkend en transparant. En als we speciale wensen en eisen tegenkomen, schakelen we gewoon onze R&D afdeling in.

Duurzaam produceren

Wij produceren onze coatings CO2 neutraal dankzij onze eigen windmolen. Ook onze watergedragen spuitlakken dragen bij duurzaamheid binnen de houtverwerkende industrie. Dat is belangrijk, want duurzaamheid wordt steeds vaker een voorwaarde om opdracht te mogen uitvoeren. En het voelt natuurlijk ook best goed om je steentje bij te dragen aan een groenere industrie en betere wereld.

Nelf: een coating met uitzonderlijke kwaliteiten

NelfKoopmans biedt met het merk Nelf een zeer concurrerende oplossing:

Extreem lange buitenduurzaamheid
Perfecte verwerkbaarheid met alle applicatietechnieken
Grondlak, voorlak, aflak en compleet systeem
Zelfde kleuren ook in blik verkrijgbaar voor herstel van bouwschade
Duurzaam geproduceerd
Kosten efficiënt werken

Een naadloze verbinding

Als familiebedrijf investeren we graag in duurzame relaties. In onderling vertrouwen bouwen we zo samen aan mooie resultaten. Als kleine verffabrikant zijn we wendbaar en flexibel. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen en op maat kunnen leveren.

Ben jij ook op zoek naar een naadloze verbinding?
Neem dan contact op met Joost Segeren: j.segeren@nelfkoopmans.nl

© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden