Gratis advies nodig? Onze adviseurs helpen je graag om jouw zwembad veilig te maken en te houden.
Nylo, de beste keuze voor binnen- én buitenbad
  • Advies van de zwembadspecialist Onze adviseurs begrijpen dat hygiëne en veiligheid als een paal boven water moet staan. lees meer...
  • Unieke zwembadcoatings Ontdek onze unieke coatings waarmee wij als enige 5 jaar garantie bieden. lees meer...
  • Net een stapje verder Wij adviseren niet alleen. We begeleiden, inspecteren, denken mee en kunnen helpen bij de uitvoering. lees meer...
Meer informatie lezen? Download onze zwembadfolder
Download
Advies van de zwembadspecialist

Voor je zwembad kies je natuurlijk niet voor één pot nat. Bezoekers moeten immers onbezorgd kunnen genieten van het bad en alle faciliteiten. Dat veiligheid en hygiëne daarbij essentieel zijn, staat als een paal boven water. Natuurlijk moet het er ook aantrekkelijk uitzien. En dat alles voor een zo lang mogelijke periode. NelfKoopmans snapt je wensen en behoeften als geen ander en staat voor je klaar.

Diepgaand advies van de zwembadspecialist van Nederland.

Onze ervaring in het coaten van baden gaat terug tot de jaren 70 van de vorige eeuw. Deze halve eeuw ervaring neemt de NelfKoopmans adviseur mee bij de inspectie van je zwembad. Onze expertise vertaalt zich uiteindelijk in een waterdicht advies voor je specifieke situatie. In het advies geven we aan hoe het onderhoud uitgevoerd moet worden en welke producten hierbij gebruikt dienen te worden.

Unieke zwembadcoatings

Als het om veiligheid gaat, kun je geen uitglijders gebruiken.

Optimale veiligheid en hygiëne zit in de details. Neem bijvoorbeeld de antisliprand rondom het bad. Die moet ruw genoeg zijn om niet uit te glijden, maar mag geen afbreuk doen aan het loopcomfort of letsel veroorzaken. Vuil en huidvet resten mogen zich niet makkelijk hechten en de oppervlaktes moeten gemakkelijk te reinigen zijn. Met onze NYLO zwembadcoatings hoef je je over dergelijke vraagstukken geen zorgen te maken. Onze producten voldoen aan de NEN 7909 regelgeving en de zeer strenge eisen van de FDA. Met deze producten en onze aanpak geven wij als enige verffabrikant in Nederland 5 jaar garantie op de aangebrachte coating.

Net een stapje verder

Een vloeiend proces met een duurzaam resultaat

We gaan verder dan inspecteren en adviseren. Het coaten van een zwembad is specialistisch vakwerk. Daarom werken wij samen met gekwalificeerde applicateurs, die wij tijdens de uitvoering van de werkzaamheden begeleiden. Zo zorgen we voor de perfecte onderhoudsbeurt van je zwembad.

We zorgen dat álles er weer spetterend uitziet

Een zwembad is natuurlijk veel meer dan een bassin gevuld met water. We hebben een brede range aan producten en merken. We kunnen tijdens onze inspecties en in ons advies alle gewenste onderdelen en faciliteiten meenemen. Zo kunnen we je een compleet beeld schetsen van het totale onderhoud. Dat is wel zo makkelijk.

Periodiek samenwerken aan een lange levensduur

Wij zien onderhoud aan zwembaden niet als een project maar als een proces. Onderhoud met beleid noemen we dat. Door afspraken te maken over periodieke inspecties hou je de conditie van het bad en alle faciliteiten scherp in de gaten. Graag bieden we je een meerjarig onderhoudscontract aan, waarbij we de garantieperiode kunnen verdubbelen tot 10 jaar. Ideaal om onderhoudskosten te spreiden en perfecte informatie voor je exploitatieplannen. Voor het coaten van het zwembad werken we samen met gekwalificeerde applicateurs. Voor het onderhoud van andere faciliteiten werken we graag samen met je schildersbedrijf.

Informatie aanvraag
© NelfKoopmansd alle rechten voorbehouden 2024

Deze uiting wordt gedaan door NelfKoopmans groep. Indien deze leidt tot transacties (leveringen, bestellingen etc.), zullen deze tot stand komen tussen enerzijds de werk bv die de verfproducten, diensten etc. levert en/of factureert en anderzijds de partij die afneemt.
Zie Algemene voorwaarden